”Am participat la interventie impreuna cu detasamentul din care fac parte. Pe perioada protestului am vazut foarte multi oameni violenti, am fost foarte des loviti. Nu stiu din ce motiv am cazut, ori m-am impiedicat, ori m-a lovit cineva, nu-mi aduc aminte. Stiu doar ca si colegul meu a cazut langa mine. In momentul in care am fost prinsa in busculada, mai multi barbati au inceput sa ne loveasca cu sete, cu pumnii si picioarele, in cap, peste tot.

Sincer, m-am temut pentru viata mea! Am avut multe vanatai pe spate, pe maini, am avut multe hematoame.”, a spus jandarmerita, la Antena 3.

Jandarmerita sustine ca mai multi barbati cautau pistolul si in momentul in care era jos, cat si dupa ce s-a ridicat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Exact momentul in care mi l-au sustras nu am simtit, dar simteam ca il cautau.

Cand eram jos simteam ca eram pipaita de mai multe maini si cautau pistolul. Nu stiu exact cand s-a intamplat, cand mi-au smuls pistolul, dar cert este ca si cand ne-au ridicat unii dintre protestatari, am simtit ca ma pipaiau si cautau pistolul”, a mai spus jandarmermerita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si