Jandarmerița Ștefania, nemulțumită că agresorii ei au scăpat de închisoare! Femeia bătută la proteste a atacat decizia instanței

Jandarmerița Ștefania, bătută la protestele din 10 august 2018, este nemulțumită de decizia judecătorilor în cazul agresiunii la care a fost supusă.

Author: Radu Constantin miercuri 08 ianuarie 2020 , 08:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Ștefania Nistor, jandarmerița agresată la protestele din 10 august 2018, a făcut apel la decizia luată de Judecătoria Sectorului 1, fiind nemulțumită de faptul că bătăușii au primit pedepse prea blânde.

Toți cei care au lovit-o în timpul protestelor au primit doar închisoare cu suspendare. De asemenea, jandarmerița consideră prea mică suma stabilită pentru daune morale, de zece ori mai puțin decât ceruse. Până în acest moment, în afară de jandarmeriță, și alți doi inculpați au cerut apelul.

Ștefania Nistor a cerut inițial daune morale de 100.000 euro de la agresorii ei, însă judecătorii au stabilit ca acștia să plătească în solidar doar 10.000 euro. Celălalt jandarm agresat nu a primit nici un ban, acțiunea lui civilă fiind respinsă.

Ștefania a rămas cu traume după bătaia primită

Cât despre agresori, aceștia au primit pedepse cuprinse între 1 an și 2 ani și 9 luni, din care se scad lunile petrecute în arest la domiciliu. De asemenea, ei trebuie să presteze muncă în folosul comunității și au anumite drepturi suspendate până la terminarea perioadei de încercare. De asemenea, ei nu mai au voie să meargă la proteste, meciuri sau concerte, practic tot ce înseamnă adunări publice.

Citeste si: Agresorii jandarmeriței de la protestele din 10 august scapă de închisoare! Ștefania primește 10.000 de euro, celălalt jandarm lovit- nimic! EXCLUSIV

Ștefania Nistor a fost lovită și dezarmată la protestele organizate de diaspora la București. Purtătorul de cuvânt al Jandarmenriei a anunțat că aceasta ar putea să rămână paralizată pe viață din cauza loviturilor. Din fericire, lucrurile nu au stat așa, iar după câteva zile aceasta a fost externată. Ulterior, jandarmerița a povestit că a rămas cu traume serioase ca urmare a bătăilor încasate.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si