“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică? Nicolae Lăcătuş îşi ridică vilă cu etaj şi piscină!

Se pare că “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică, pentru că îşi construieşte vilă.

Matei Vaihan, joi 22 noiembrie 2018 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Întrebarea dacă “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică se pune după ce Nicolae Lăcătuş a anunţat că îşi construieşte o casă. Jandarmul devenit celebru datorită melodiilor de petrecere interpretate a luat un teren în Bragadiru, pe care va ridica o vilă. Muncitorii deja lucrează, iar Lăcătuş a făcut câteva fotografii.

 

 

 

“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică:  “Începutul este greu"

“Începutul este greu. Prima zi de lucru pentru viitoarea locuinţă! Doamne Ajută”, a postat Lăcătuş. “Bravo, miliţiene, casă cu etaj şi piscină”, i-a transmis un amic jandarmului. “Exact aşa”, a confirmat Nicolae Lăcătuş. 

“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică:  “Muncesc cu drag şi cu voinţă"

Se pare că “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică, pentru că el lucrează în Jandarmerie de doar 3 ani. Lăcătuş le-a mai spus amicilor că vrea să termine vila în martie 2019. “Muncesc cu drag şi cu voinţă, pentru a mea locuinţă”, a mai postat Lăcătuş.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si