Jia Jia, îngeraşul de şase ani care are grijă de tatăl ei, paralizat. "Mama ne-a abandonat, iar acum eu sunt sprijinul lui!"

C.I.P., luni 08 octombrie 2018 , 11:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Povestea lor începe în 2016, atunci când Tian Haicheng, un chinez din provincia Ningxia, a luat un taxi. A făcut accident şi a rămas paralizat de la brâu în jos.

De atunci a început drama. Soţia lui l-a părăsit şi l-a luat pe fiul lor cu ea, dar a lăsat-o cu el pe Jia Jia. "Mi-a spus că pleacă doar câteva zile până la mama ei. Nu s-a mai întors. L-a luat şi pe fiul nostru cu ea. Acum, Jia reprezintă mâinile mele!", declară Tian.

Pe atunci, Jia Jia avea patru ani, dar nu şi-a părăsit tatăl. Are grija de el zi de zi. Îl masează, îl bărbiereşte şi îi face de mâncare. Nu se plânge, ştie că asta trebuie să facă şi îşi iubeşte tatăl necondiţionat. "Nu obosesc deloc atunci când am grijă de el. La început nu ştiam prea bine cum să fac, dar acum am devenit foarte bună. Nu îmi e dor de mama, în schimb, îmi e dor de fratele meu", declară Jia Jia.

În fiecare zi se trezeşte la ora 06:00, se ocupă de tatăl ei, apoi pleacă la şcoală. Bunicul fetei preia ştafeta şi îşi îngrijeşte fiul, dar seara, după cursuri, Jia Jia este din nou sprijinul necondiţionat al părintelui său.

TAGURI
jia jia
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si