Emisiunea “ Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se află astăzi la zi de sărbătoare, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii, o emisiune accesibilă și antrenantă pentru toată familia marchează astăzi un an de la prima difuzare.

Milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii cu și despre cuvinte, care pune preț pe inteligența românilor.

Citește și: Bucuria dialogurilor matinale în trei: Nadina Zisu se alătură echipei de la “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat”

Încă de la lansare, quiz show-ul a cucerit publicul, Kanal D situându-se apoi constant pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, reconfirmand faptul că telespectatorii își doresc concursuri de cultură generală la televizor, iar Kanal D a devenit, încă o dată, trendsetter în materie de aceste formate TV.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Dintre cele 150 de ediții difuzate pe parcursul întregului an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, o treime dintre acestea au fost lider de piață, pe targetul All Urban, și 37 de ediții au fost lider de piață pe targetul Național.

În medie, 2.356. 000 de telespectatori au urmărit cel puțin un minut ediția din data de 24 iunie 2022, ce a înregistrând un rating de 5,4% și o cota de piață de 19,2% pe targetul Național.

Citește și: VIDEO- Kanal D2 HD și în rețeaua Digi. Cum găsiți Kanal D2 HD în grila de programe TV

Peste 11.000 de cuvinte folosite, 34.000

de minute de concurs, 760 de concurenți, 45.000 de indicii oferite, 10.000 de litere cerute de concurenți și valoarea premiilor acordate de aproximativ 1.000.000 de lei, acesta este bilanțul la un an de la prima difuzare a celui mai simplu și atractiv quiz show din istoria televiziunii. 

În ediția aniversară din această seară, cinci concurenți care au mai participat în cadrul concursului dar au pierdut la o diferenta foarte mica, de un cuvant, vor reveni la celebrul pupitru pentru o a doua șansă în lupta cu definițiile enunțate de moderatorul emisiunii. Înainte de debutul ediției din această seară, colegii de emisiune i-au făcut lui Dan Negru o surpriză delicioasă; înarmați cu un tort uriaș, au pășit în platoul emisiunii celebrând aniversarea unui an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Citește și: În Duminica Floriilor, Părintele Francisc Doboș vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

Sunt alături astăzi de câțiva concurenți foarte tari, care au fost aproape de marele câștig. Am realizat o ediție specială cu ei. Valoarea premiilor oferite până acum la <Jocul cuvintelor> este de aproape un milion de lei, dar cel mai important este că am <uns> mințile românilor, asta contează”,  a spus Dan Negru.

Nu pierdeți în această seară, de la ora 22:45, o ediție cu totul specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prin care aniversăm un an de când cel mai atractiv show cu și despre cuvinte a intrat în viețile românilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si