Biden este optimist și este de părere că Putin nu va risca un război nuclear: ”Nu cred că va face așa ceva”.

Joe Biden este de părere că Vladimir Putin nu va folosi arma nucleară

"Cred că este iresponsabil din partea lui să vorbească despre asta - ideea că un lider mondial al uneia dintre cele mai mari puteri nucleare din lume spune că ar putea folosi o armă nucleară tactică în Ucraina", a adăugat Biden. 

Citeste si: VIDEO- Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei: Statele Unite sunt implicate "de facto" în război

"Ceea ce am vrut să spun a fost că ar putea duce la un rezultat pur şi simplu oribil", a mai declarat el.  

Biden crede că liderul rus are rețineri în a declanșa un război mondial

"Şi nu pentru că cineva ar intenţiona să o transforme într-un război mondial sau ceva de genul ăsta, dar odată ce foloseşti o armă nucleară, greşelile care pot fi făcute, calculele greşite, cine ştie ce s-ar întâmpla", a adăugat Biden. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citeste si: Pericolul unui război nuclear e tot mai aproape. Joe Biden avertizează: „Există o amenințare directă cu utilizarea armelor nucleare”

"El, de fapt, nu poate continua să vorbească cu impunitate despre utilizarea unei arme nucleare tactice ca şi cum ar fi un lucru raţional de făcut", a adăugat ulterior Biden.  

"Greşelile se fac. Iar greşeala de calcul ar putea avea loc, nimeni nu poate fi sigur ce s-ar întâmpla şi s-ar putea sfârşi în Armaghedon", a mai afirmat preşedintele.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si