Noul director general al J&J, Joaquin Duato, a declarat că prioritatea lui acum este să se concentreze mai mult pe partea de achiziţii pentru dispozitive medicale, reprezentând acum a doua mare afacere a grupului.

Citeste si: Începe vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. "S-a ajuns aici pentru că, da, adulţii au fost iresponsabili şi nu s-au vaccinat"

Vânzările J&J au scăzut față de adversarii săi

”În timp ce istoria noastră trecută sugerează întotdeauna tranzacţii mai mici... nu avem un plafon artificial în ceea ce priveşte dimensiunea tranzacţiilor”, a spus el într-o discuţie cu analiştii.

Compania a raportat vânzări de 2,39 miliarde de dolari pentru vaccinul împotriva Covid-19, în 2021.Prin comparaţie, Pfizer estimează vânzări de 29 de miliarde de dolari în 2022 ale vaccinului pentru Covid-19 dezvoltat împreună cu partenerul german BioNTech, în timp ce Moderna anticipează vânzări de 18,5 miliarde de dolari ale vaccinului său în acest an.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

J&J, cel mai mare conglomerat de asistenţă medicală din lume, intenţionează să-şi separe divizia de sănătate pentru consumatori, pentru a se concentra pe marile sale divizii de produse farmaceutice.


Vânzările de 6,86 miliarde dolari pentru segmentul dispozitivelor medicale au ratat estimările de 6,98 miliarde dolari, deoarece creşterea numărului de cazuri de Covid-19, provocată de varianta Omicron, a determinat spitalele să întârzie din nou procedurile chirurgicale neurgente.

Citeste si: CNCAV: 3.002 persoane şi-au făcut prima doză de vaccin anti-COVID în ultimele 24 de ore

J&J se așteaptă la vânzări de peste 98 de miliarde de dolari în acest an

În 2022, J&J  se așteaptă la vânzări de 98,9 miliarde de dolari pânî la 100,4 miliarde de dolari.

Pe 25 ianuarie, peste 17.000 de persoane au fost imunizate, printre care numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson&Johnson a fost de  1.489 persoane vaccinate cu o doză și 452 persoane cu doza de rapel. 

Citeste si: Aproape jumătate dintre persoanele testate gratuit la Spitalul „Victor Babeș” din Craiova au fost descoperite cu SARS-CoV-2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si