Sofica Dumitrascu a fost judecator, insa in ultimii ani se retrasese din magistratura si profesase ca avocat. Ea a fost, in ultima perioada, chiar unul dintre aparatorii lui Gigi Becali. Apropiatii spun ca Gigi Becali a suferit teribil cand a aflat vestea mortii verisoarei sale. “Erau apropiati. Au facut si Revelionul impreuna. Ea era o femeie extrem de vesela, era sufletul petrecerii”, ne-a povestit un apropiat al lui Gigi Becali.

Putini erau cei care stiau ca femeia este grav bolnava. “Slabise mult in ultima perioada, dar era vesela, asa ca noi cand am vazut-o am zis ca si-a facut o operatie de micsorare de stomac ”, ne-a mai spus apropiatul lui Becali.

Sofica Dumitrascu a fost judecator si apoi avocat
Sofica Dumitrascu a fost judecator si apoi avocat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sofica Dumitrascu a murit, vinerea trecuta, in Spitalul Fundeni, la doar doua zile dupa ce fusese supusa unei interventii chirurgicale.

Ca judecator, Sofica Dumitrascu a devenit cunoscuta in 2006, ea fiind cea care a decis eliberarea lui Omar Hayssam pe motive medicale.

In 2009, judecatoarea a fost promovata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In perioada in care a fost la Instanta Suprema, Sofica Dumitrascu a facut parte din completul de judecata care l-a condamnat pe fostul premier Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii".

De asemenea, Sofica Dumitrascu a facut parte din completul care, in decembrie 2011, a dispus achitarea lui Adrian Nastase, in dosarul "Matusa Tamara". In 2014, Sofica Dumitrascu s-a pensionat, iar in utimii doi ani a activat ca avocat, unul dintre clientii sai fiind chiar Gigi Becali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si