Judecatoarea spagara din "dosarul transferurilor" a divortat in secret! Geanina Terceanu era casatorita cu un judecator si a luat mita 220000 de euro de la capii fotbalului romanesc

Pentru ca, potrivit anchetatorilor, i-a achitat in prima instanta pe fratii Becali, Cristi Borcea si pe restul celor implicati in "dosarul transferurilor", judecatoarea Geanina Terceanu a primit o mita de 220000 de euro, dar s-a trezit si cu un dosar penal!

Petru Luca, marți 21 iunie 2016 , 21:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Geanina Terceanu, judecatoare la Tribunalul Bucuresti, a devenit celebra in momentul in care, in 2013, a decis sa-i achite, potrivit anchetatorilor, pe toti greii fotbalului romanesc implicati in "dosarul transferurilor" - Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Jean Padureanu, Gica Popescu, Mihai Stoica si Gigi Netoiu -, pe motiv ca faptele de care acestia erau acuzati nu exista! Pe 4 martie 2014, insa, Curtea de Apel a decis condamnarea la ani grei de inchisoare pentru tot lotul de celebritati, anuland hotararea lui Terceanu! Mai mult, pe 19 noiembrie 2015, Terceanu a fost retinuta in baza acuzatiei de luare de mita, procurorii sustinand ca femeia ar fi luat 220000 de euro, in transe, de la fratii Becali si de la Cristi Borcea pentru a-i scoate nevinovati! Toate acuzele au fost recunoscute si de judecatoare, dar si de cei care au dat spaga, care s-au ales si cu un alt dosar penal de dare de mita! In fata procurorilor, Terceanu a dezvaluit si ca se legase o idila cu fostul sef dinamovist: "Perceptia mea a fost insa ca aceasta suma de bani nu-mi fusese data in legatura cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului ca eu si domnul Borcea ne placuseram reciproc, el dorind sa ne mai vedem si ulterior, context in care eu am apreciat ca el a intentionat sa-mi faca un cadou", a marturisit Terceanu in ancheta.
Ulterior, eliberata din arest si plasata in arest la domiciliu, iar apoi sub control judiciar, Geanina Terceanu si-a vazut de viata, fiind suspendata din activitatea de la Tribunalul Bucuresti. Casatorita de ani buni cu Valeriu Terceanu, si el judecator, Geanina a decis recent sa divorteze in mare secret de acesta, revenind la numele ei de fata, Teodorovici! Nu se stie inca exact daca divortul din parti survine ca urmare a faptului ca Valeriu Terceanu s-a simtit inselat de sotie cu actionarul dinamovist sau este doar o manevra prin care fostii soti Terceanu incearca sa puna la adapost o parte din avere, amenintata de sechestru.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si