Condamnat la ani grei de inchisoare in mai multe dosare, Sorin Ovidiu Vintu nu se plictiseste in detentie, deschizandu-si un blog pe care posteaza diverse opinii referitoare mai ales la viata politica a tarii. Aflata in libertate, Gratiela Giolu, fosta componenta a trupei Amadeus si actuala iubita a mogulului, l-a actionat in judecata pe afacerist, demarand la inceputul toamnei trecute o "actiune in constatare", ceea ce inseamna ca reclamantul solicita instantei sa constate existenta unui drept subiectiv fata de parat (sau inexistenta acestuia).

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!- wowbiz.ro

Din pacate pentru Gratiela, Judecatoria Buftea i-a respins cererea la finalul lui 2017, pe motiv de neindeplinire a unor proceduri. Tot Judecatoria Buftea i-a anulat iubitei lui Vintu, in decembrie anul trecut, si actiunea de anulare a executarii silite venite din partea ANAF, ceea ce inseamna ca Gratiela Giolu e acum buna de plata. Incercand sa recupereze un prejudiciu 13 milioane de dolari, autoritatile i-au confiscat recent lui Vintu mai multe proprietati, printre care si doua hoteluri din Delta Dunarii.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si