"De asemenea, în judeţele Argeş şi Dolj s-a decis suspendarea integrală a cursurilor, însă doar pentru ziua de 1 martie, urmând ca în funcţie de evoluţia vremii să se ia o hotărâre, în cursul zilei de joi, pentru data de vineri, 2 martie. În judeţul Tulcea, în data de 1 martie, toate structurile de învăţământ sunt închise, cu excepţia grădiniţelor din municipiu", se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei Naţionale. 
 
În intervalul 1-2 martie, activitatea se va desfăşura parţial în judeţele Giurgiu (toate unităţile de învăţământ sunt închise, cu excepţia a cinci grădiniţe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" din Câmpia Turzii are centrala termică defectă). Joi, 1 martie, în liceul din localitatea Lădeşti (Vâlcea) nu se desfăşoară ore de curs.
 
Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene/IŞMB, în cursul zilei de miercuri, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.
 
"Reamintim că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare", se arată în comunicat.
 
Orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene şi a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si