Jumătate dintre facultățile din țară încep cursurile în sistem hibrid

Mulți dintre studenții din România au început astăzi un nou an universitar. Facultățile din România au inaugurat anul universitar cu ceremonii la care prezenţa a fost restrânsă, în condiții de pandemie. Mai bine de jumătate dintre instituțiile de învățământ superior din țară au decis să înceapă cursurile în varianta hibrid, cu prezenţă fizică la seminarii şi laboaratoare şi cursuri online. Sunt însa şi facultăţi care au ales ca toate cursurile să se desfasoare exclusiv online.

Author: Alexandra Costea luni 27 septembrie 2021 , 17:03

Jumătate dintre facultățile din țară încep cursurile în sistem hibrid

Jumătate dintre facultățile din țară încep cursurile în sistem hibrid

[Sursa foto: unsplash.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În alți ani la festivitatea de deschidere a Academiei de Ştiinţe Economice din Capitală, sala era neîncăpătoare, mulți dintre studenți fiind nerăbdători să înceapă un nou an universitar.

Din păcate, anul acesta sala a fost mai mult goală, participanții respectând toate condițiile restrictive impuse în contextul pandemiei.

Citeste si: Școlile trec în online de săptămâna viitoare. Anunțul lui Vlad Voiculescu

Camere de izolare și indemnizație de hrană pentru studenții care se îmbolnăvesc de COVID

Cursurile vor incepe pentru un moment în format hibrid, dar scenariul va fi schimbat când Bucureștiul va trece pragul incidenței de 6 la mia de locuitori. Chiar dacă vor trece în sistem exclusiv online, studenţii vor putea rămâne cazţii în cămine.

Mai bine de jumatate dintre facultăţile din România au hotărât să înceapa anul universitar în format hibrid.

În puls, Academia de Studii Economice din București asigură camere de izolare, dar şi indemnizaţie de hrană pentru studenţii care se îmbolnavesc în timpul anului universitar.

Citeste si: Rata de infectare crește semnificativ în Capitală: Incidența a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. O localitate din Ilfov a ajuns la rata de 9,31 la mie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si