E greu de descris suferinta, dar si speranta acestei mame care de o luna si jumatate isi priveste pruncul prin geamul incubatorului. Ar vrea sa-l stranga in brate, dar stie ca mai are de asteptat. Pana  atunci nu poate decat sa-i atinga piciorusul cat degetul ei de mic.

Radu s-a nascut la numai 27 de saptamani. Mama a venit imediat in Capitala pentru ca stia ca aici are o sansa.

 A mai pierdut un bebelus nascut prematur pentru ca in maternitate nu existau incubatoare. "Acest ventilator inseamna viata pt el pt ca principala problema de la care pleaca totul este imaturitatea pulmonara.", spun medicii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din 2007 autoritatile nu au investit mai nimic in echipamente moderne in maternitati. Au facut-o in schimb cei de la Salvati Copiii, dar nu este suficient. "De la inceputul anului si pana acum am avut cel putin 40 de cereri de transfer pt pnou-nascuti prematuri cu probleme majore pe care nu i-am putut primi din lipsa de locuri.", explica acestia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si