Juno intră în Pești începând cu 20 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile de tranzitul asteroidului

Juno intră în Pești începând cu 20 aprilie 2022. Privită oarecum superficial, s-ar spune că Junona reprezintă în astrologie căsătoria, respectiv tipul de partener pe care îl vom avea.

Author: Alexandra Bercea luni 18 aprilie 2022 , 16:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Juno intră în Pești începând cu 20 aprilie 2022.

Asteroidul reprezintă, însă, mai mult de atât: Junona indică şi dorinţa noastră de a avea o relaţie împlinită, fericită – indiferent că e vorba de căsătorie sau de alte tipuri de relaţii (concubinaj, prietenie, etc.).

Ne arată, de exemplu, dacă tindem spre relaţii monogame sau nu, dacă ne implicăm în relaţii stabile sau preferăm aventurile pasagere, dacă acceptăm să fim dominaţi de partener, etc. Persoanele cu o Junonă puternică în astrograma natală, de exemplu, vor căuta relaţii stabile şi de lungă durată, în timp ce persoanele cu Junona la ascendent îşi vor face din căsătorie sau din „contopirea” cu un partener un fel de „ţel suprem” în viaţă.

Pe parte negativă, Junona influenţează dependenţa e partener, infidelitatea şi complexele care se nasc atunci când nu reuşim să ajungem la acea „contopire” mult dorită.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Tranzitele Junonei produc evenimente importante legate de relaţii, cum ar fi căsătoria, despărţirile sau divorţul.
Nu în ultimul rând, Junona este un element important în astrologia relaţională, unde aspectele formate cu planetele partenerului (sau eventual lipsa vreunei legături) trebuie mereu luate în considerare.

Asteroidul Juno intră în Pești începând cu 20 aprilie 2022

Unul dintre cele mai de bun augur evenimente ale anului este acest stellium in Pesti din 20 aprilie. Jupiter, Neptun, Venus, Luna, Marte si asteroidul Juno vor fi toate in Pesti. O buna aliniere pentru a-ti urma visurile proprii. Concentreaza-te pe dragoste, romantism, creativitate, odihna, tot ce nu are legatura cu munca propriu-zisa.

Cum se manifestă Juno în Pești

Vreți să îţi îmbini mintea, corpul și spiritul cu partenerul tău, dar doreşti, de asemenea, să mergeți cu fluxul evenimentelor şi sentimentelor. O poveste de dragoste creativă și de vis te atrage. Vrei doar să atragi oameni care să poată ajunge la adâncurile tale, dar amintește-ți să ieși la aer din când în când.

În relațiile tale, prețuieşti să menții un anumit nivel de mister sau intimitate unul în jurul celuilalt, oferind altora spațiu pentru a ajunge la concluzii. Poate mai mult decât orice urăști atunci când oamenii încearcă să te categorizeze, să te fixeze, să îți ceară să-ți definești sau să îți cuantifici sentimentele sau să îți ceară să urmezi un scenariu. Un partener sau un prieten apropiat care preferă limite bine definite și se opune fuzionării te poate frustra.

Citeste si: Soarele strălucește în zodia Taurului începând cu 19 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si