Jurasica Park Neptun, atracția principală a Litoralului Românesc!

Divertismentul de pe litoral este resuscitat de un parc tematic de dinozuri: Jurasica Adventure Park Neptun este singurul parc tematic de dinozauri de la malul Mării Negre, care se poate lăuda cu o bogată expoziție de fosile și cu 42 de dinozauri interactivi de mărime naturală, care sunt așezați în 6 zone, pe o suprafață de 2 hectare, în funcție de continentul de care aparțin: Europa, Asia, America, Africa, Australia și Antarctica.

Author: Diana Puiu luni 25 iulie 2022 , 10:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acesta este un prilej deosebit pentru ca cei mici să descopere poveștile grozave ale perioadei jurasice, prin intermediul unor experiența multisenzoriale, generate de mișcările și sunetele specifice pe care le scot dinozaurii.

Odată ce au intrat în parcul Jurasica din Neptun, copiii se pot distra toată ziua, participând la spectacolele zilnice al grupului Club Amicii, care desfășoară diverse activități între orele 11:30 și 17:00, sub îndrumarea Profesorului, a lui Dino și

a asistentelor sale, ori vizionând numerele de iluzionism ale celebrului magician Augustin.

Citeste si: Atenție! Dinozaurii de la Jurasica au scăpat pe străzile Constanței!

Numeroasele activități adiționale la care pot participa micuții sunt incluse în prețul biletului de intrare (copiii sub 3 ani au acces gratuit), iar distracția nu se oprește însă după ce apune soarele, deoarece parcul este iluminat integral.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Nimeni nu va pleca cu o foame de tiranozaur după o vizită la Jurasica: Parcul include și o zonă de fast-food, cu burgeri, cartofi prăjiți, pizza, chicken strips, popcorn și vată de zahăr, dar și un bar și o cafenea. Jurasica Adventure Park Neptun are și un magazin de suveniruri, astfel încât micuții vor păstra întotdeauna aminterea experiențelor trăite.

Citeste si: Schelet de dinozaur, scos la licitație

Jurasica Adventure Park Neptun este situat în pădurea din centrul stațiunii Neptun, pe Strada Plopilor nr. 3, care se află la jumătate de oră distanță de municipiul Constanța. Distracțiile sunt deschise zilnic în intervalul orar 11:00-22:00 (ultimul bilet), parcul fiind deschis până la ultimul client.

Waze și Google Maps: Jurasica Adventure Theme Park Neptun

Informații: 0735 070 070

www.facebook.com/jurasica.ro   

www.jurasica.ro  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si