Caz inedit! Jurnalista care a aflat că are cancer de la un telespectator

Ea este jurnalista care a aflat că are cancer de la un telespectator. Femeia a fost salvată de un detaliu de la gâtul ei observat de un telespectator.

Georgiana Balaban, miercuri 29 iulie 2020 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O jurnalistă din Statele Unite a descoperit că are cancer după ce un telespectator i-a observat semnul de pe gât. Bărbatul i-a salvat viața după ce i-a atras atenția.

Jurnalista din Florida a primit un mesaj de la susținătorii săi care i-au transmis să meargă la un control. Ei i-au transmis că ar fi bine să-și facă un control la tiroidă, ca să nu aibă cancer.

Caz inedit! Jurnalista care a aflat că are cancer de la un telespectator

Victoria Price a primit un email de la un fan care o anunța că umflătura de pe gâtul ei ar putea fi semn al unui cancer la tiroidă, întrucât și bărbatul a prezenta aceleași indicii când a aflat că suferă de această boală cumplită.

Citeste si: VIDEO - Șoferul sinucigaș a lăsat un bilet de adio: ”Nu mai suport să trăiesc așa”

Citeste si: VIDEO - România se topește! Cum va fi vremea în următoarele zile

Citeste si: Klaus Iohannis: "Școala nu va începe în condiții normale, în mod sigur". Care este scenariul cel mai probabil

Jurnalista a mers imediat la medic. După mai multe controale efectuate, femeia a aflat că are cancer la tiroidă în fază incipientă.

Stadiul incipient al bolii a permis medicilor să îndepărteze chirurgical problema. Doctorul Victoriei i-a spus că a venit la timp la control, iar dacă mai întârzia ar fi urmat consecințe grave.

Ce a transmis vedeta

Jurnalista TV a declarat că dacă nu primea acel mesaj nu mergea la doctor și astfel lucrurile ar fi ajuns într-un stadiu mult mai grav. „Dacă simţi ceva ciudat, eşti tânăr şi te crezi invincibil, nu eşti. Şi dacă cineva îţi spune să mergi la un control, probabil ar trebui s-o faci”, a declarat jurnalista.

Citeste si: Focar de coronavirus în București! Trei bătrâni s-au stins din viață din cauza indolenței

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si