Oficialii americani, au raportat astăzi un nou atac la Kabul, cu o zi înainte de retragerea trupelor. Atacul a fost însă interceptat de sistemele de apărare antirachetă.

Drona americană a ucis o întreagă familie afgană.

În încercarea de a ucide sinucigașii ISIS-K ce se îndreptau spre aeroportul din Kabul, drona americană a spulberat o familie afgană, printre care și șase copii.

Potrivit surselor, cea mai tânără victimă, avea vârsta de doi ani. “Erau o familie obișnuită. Noi nu suntem teroriști ISIS sau Daesh, iar aici era locuința familiei”, a declarat o rudă a victimelor.

Citeste si: Turcia nu poate prelua povara unui nou val de migranţi din Afganistan. Ce spune Ministrul turc de Externe

Kabul, atacat din toate părțile.

La primele orei ale dimineții, localnicii afirmă că s-ar fi auzit o explozie. Însă până acum, nu se știe cine este responsabil sau dacă au fost victime.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Atacul are loc, după ce în cursul zilei de ieri, armata americă ar fi ucis un lider al organizației ISIS-K. În atac au pierit și alte nouă persoane nevinovate, cetățeni afgani.

ISIS-K, și-a asumat pierderea celor 170 de persoane, printre care și 13 soldați americani, în urma atacului cu bombă, din apropierea aeroportului Kabul.

„Celor care au comis acest atac şi tuturor celor care vor răul Americii, ei trebuie să ştie următorul lucru: noi nu vom ierta, nu vom uita, îi vom căuta şi îi vom face să plătească.

Voi apăra interesele noastre şi ale cetăţenilor noşti. Vom riposta cu forţă şi precizie la momentul oportun, în locul în care vom vrea şi când vom vrea”, a avertizat preşedintele SUA.

Citeste si: Naștere la peste 9.000 de metri altitudine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si