Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje “Asta-i România!”

#Stația s-a clasat pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate, cu ediția de duminică a emisiunii prezentate de Mihai Ghiță.

Author: Ana-Maria Costea luni 05 decembrie 2022 , 11:08

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje “Asta-i România!”

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje “Asta-i România!”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Emisiunea de reportaje “ Asta-i România! ” se menține spectaculos în audiențe, ediția de duminică a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în preferințele telespectatorilor, pe toate targeturile monitorizate.

Citește și: Eliminare cu totul neașteptată în Casa Iubirii. Cine a părăsit competiția

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Ediția de duminică a emisiunii “Asta-i România!” a ținut telespectatorii în număr uriaș, în fața micilor ecrane, subiectele abordate de Mihai Ghiță și reporterii emisiunii au stârnit interesul românilor din întreaga țară.  Ieri, în intervalul de difuzare 14:30 – 16:00, Kanal D a înregistrat, 3,4% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul Comercial, 4,0% rating si 13,2% cota de piata, pe targetul National, si 2,8% rating si 9,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

O medie de peste 700.000

(716.000) de români din întreaga țară au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. Minutul de aur, atins la 15:32, a adunat în fața micilor ecrane aproape un milion (992.000) de fani.

Citește și: Cine sunt concurenții din Casa Iubirii propuși spre eliminare?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si