Duminică, Kanal D a fost lider de audiență, cu Știrile Kanal D de la ora 18:00

Duminică, 2 august, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu Știrile Kanal D, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clsat pe primul loc în topul televiziunilor, în intervalul orar 18:00 – 19:00, pe doua categorii de public monitorizate.

Georgiana Balaban, luni 03 august 2020 , 11:57

kanal d lider de audiență
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Kanal D - lider de audiență. Duminică, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat 3,2% rating și 12,7% cota de piață, pe targetul Național, și 2,8% rating și 10,4% cota de piață, pe targetul All Urban. Știrile Kanal D de duminică, de la ora 18:00, au fost urmărite, în fiecare minut al difuzării, de o medie de peste o jumătate de milion (569.000) de români din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 18:01, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 672.000 de telespectatori.

kanal d lider de audiență

Kanal D - lider de audiență. Citeste si: "Virusul a fost creat într-un laborator militar", susține un medic virusolog din China, fugit în SUA

Kanal D - lider de audiență. Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive: De ce s-a certat cu Bianca?

Kanal D - lider de audiență. Citeste si: Regulile noi pentru pacienții vindecați de coronavirus care vor să doneze plasmă

Duminică, Kanal D a fost lider de audiență, cu Știrile Kanal D de la ora 18:00

Kanal D - lider de audiență. În ceea ce privește targetul Comercial, Kanal D s-a clasat pe locul doi în topul audiențelor, cu 2,3% rating și 12,1% cota de piață.

Kanal D - lider de audiență. Citeste si: Andreea Esca, declarații de ultimă oră : "N-aş fi exclus apariţia uni război..."

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si