Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. Berna de la „Puterea Dragostei” a declarat în exclusivitate pentru știrilekanald.ro de ce ea și Bianca nu își mai vorbesc după terminarea emisiunii. Focoasa blondă a menționat că ea și Bianca Comănici au fost prietene foarte bune, însă acum nu își mai vorbesc deloc.

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. „E u am

crezut în Bianca, ea în mine nu. Ea mi-a zis: Berna orice ar fi vom rămâne prietene. Eu îți voi da ție trofeul.”  a declarat Berna de la „Puterea Dragostei”.

ruptură berna și bianca de la puterea dragostei

Berna de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive: De ce s-a certat cu Bianca?

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. Blonda sexy a transmis că Bianca nu s-a ținut deloc de cuvânt, ba chiar i-a oferit trofeul Ligiei, concurenta cu care ea a fost în conflict. „Ca prietena mea...nu-i frumos ce a făcut. Ea mă făcea să nu vorbesc deloc cu Simina și cu Roxana. Mi-a zis să șterg vlog-urile cu ele.” a adăugat Berna de la „Puterea Dragostei”.

ruptură berna și bianca de la puterea dragostei

ruptură berna și bianca de la puterea dragostei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. Citeste si: Cine sunt concurentii celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. Citeste si: Andreea Mantea, mesaj important înainte de finala emisiunii Puterea Dragostei!

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. Citeste si: Împăcarea anului. Berna și Ligi de la „Puterea Dragostei” au îngropat securea războiului

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei.   Berna a făcut dezvăluiri și despre voturile din marea finală a emisiunii „Puterea Dragostei”, dar și de strategiile Biancăi Comănici de a câștiga marea finală a competiției. „Eu te-am votat, tu m-ai votat și apoi mă faci șarpe și pe mine și pe Philip. Bianca a zis și că noi suntem disperați după bani, însă ea a fost cel mai mare șarpe. Ea câștiga voturile din casă de doi ani...care dintre noi a fost șarpe? Toți concurenții au zis că Bianca va căștiga marele premiu.” a menționat focoasa blondă.

ruptură berna și bianca de la puterea dragostei

ruptură berna și bianca de la puterea dragostei

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. În prezent, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D locuiește în București alături de Philip de la „Puterea Dragostei” și de familia lui. Cei doi au planuri mari de viitor. Vor face nunta, copil, dar își vor deschide și o afacere.

ruptură berna și bianca de la puterea dragostei

Berna și Bianca de la Puterea Dragostei. Citeste si: Surpriza de proportii la Puterea dragostei! Cine a fost ELIMINAT


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si