Luni, 31 octombrie, buletinul informativ al Știrilor Kanal D, ediția de prânz, prezentat de Ilinca Obădescu, a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citeste si: Kanal D, premii la Gala Recunoștinței 2022, organizată de SOS Satele Copiilor

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață cu Știrile Kanal D, atât la nivelul întregii țări, cât și pe targetul Comercial (21-54 ABCD).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Kinga, în lacrimi în "Casa Iubirii". "Te-ai victimizat prea mult"

Ediția de ieri a Știrilor Kanal D, difuzată în intervalul 12:00 – 13:00, prezentată de Ilinca Obădescu, a înregistrat 1.2% rating și 14.6% cota de piață, în rândul publicului Comercial (21-54 ABCD), și 1,5% rating și 11.8% cota de piață, pe targetul Național. O medie de 266.000 de telespectatori din întreagă țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în fiecare minut al difuzării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si