Karim Benzema, atacantul celor de la Real Madrid a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 75.000 de euro, în dosarul de şantajare a fostului său coechipier Mathieu Valbuena.

Starul celor de la Real Madrid condamnat pentru șantaj

Ceilalți inculpați din acest dosar sunt Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass şi Karim Zenati.

Tribunalul Penal de la Versailles a pronunţat pedepse de la optsprezece luni de închisoare cu suspendare la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Benzema a fost acuzat de complicitate la tentativă de șantaj. El ar fi intenționat  să plătească anumite persoane pentru a nu publica un video cu el în ipostaze intime.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Horia Tecău s-a retras oficial din tenisul profesionist: „Un moment pe care nu ești pregătit niciodată să-l trăiești, chiar dacă te gândești la el”

Karim Benzema, intermediar în dosarul de șantaj

„Karim Benzema s-a implicat personal şi cu insistenţă în încercarea de a-l convinge pe Mathieu Valbuena să-l întâlnească pe omul său de încredere", a explicat instanţa.

Francezul a primit o pedeapsă de zece luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 75.000 de euro. 

„Reacţia este una de furie la o decizie care este perfect contradictorie. S-a afirmat clar de către instanţă că Benzema nu a avut cunoştinţă de manevrele anterioare, iar în final ni se spune, fără dovezi, că nu ar fi putut să nu ştie. El este condamnat la o sentinţă severă, nedreaptă.

Suntem uluiţi de această judecată. Recursul este necesar, Karim Benzema va fi exonerat pentru că nu are ce să-şi reproşeze", a declarat Cormier, avocatul jucătorului.

Citeste si: O fostă campioană la box a murit la vârsta de 31 de ani din cauza COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si