Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Karina și Andrei de la Survivor România au luat hotărârea de a se muta împreună după terminarea competiției

Author: Lia Popescu miercuri 01 aprilie 2020 , 09:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Karina și Andrei de la Survivor România trăiesc o poveste de dragoste frumoasă în Republica Dominicană, una care, însă, pare să îi deranjeze pe războinici în aceste momente, mai mult decât atât, s-a ajuns chiar și la nominalizări de eliminare pentru ca ei să se despartă, cel puțin momentan.

Fără menajamente, Cristi a a spus clar că Andrei și Karina formează un cuplu fake în emisiune, doar ca strategie de voturi și de a rămâne în concurs! În plus, alături de ceilalți l-a nominalizat, sâmbătă, pe Andrei pentru eliminarea din concurs, în condițiile în care acesta este cel mai bun concurent din show-ul de supraviețuire.

Citeste si: Propunerile de eliminare de la „Survivor Romania” clatina  si mai tare echilibrul fragil din echipa Razboinicilor!

Citeste si: Informația momentului pentru toți românii. Marius Budăi a anunțat ce se întâmplă cu vârsta de pensionare- kanald.ro

Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro

Citeste si: Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor: "Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că..."

Andrei și Karina, dezamăgiți de trădările colegilor! ”N e băgați cuțitul în spate?”

Atitudinea colegilor de la Insula Războincilor i-a luat prin surprindere pe Karina și Andrei, astfel că au început și dezvălurile și din partea lor. ”În momentul în care eu și Karina am devenit un cuplu, voi toți ați fost lângă noi la malul oceanului, ați văzut întreaga scenă. Ați venit și ne-ați spus numai cuvinte frumoase, ați mers pe ideea că ne potrivim, iar Survivor înseamnă și iubire, nu numai competiție. Nimeni nu a avut nimic împotrivă! Acum, constat că nu credeți în relația noastră, că noi suntem falși, că ne-am unit forțele doar pentru a face strategii. Unde este adevărul? În clipa în care ne-ați îmbrățișat sau în aceste momente, când ne băgați cuțitul în spate?”, au fost cuvintele războincului la Consiliu,care, astfel, a dorit să arate că la ”oficializarea sentimentelor”, colegii au fost prezenți, deși lucrul acesta nu s-a văzut pe micul ecran.

Citeste si: Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", comentarii surprinzatoare despre haosul instaurat in fosta sa echipa a Razboinicilor! "Strategiile nu au inceput cu mine, ci odata cu..."

Citeste si: “A fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede.” Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete- kfetele.ro

Citeste si: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică- radioimpuls.ro

Cea mai afectată de ce s-a întâmplat în această perioadă în tabăra războincilor a fost însă Karina. Ea a plâns non-stop la nominalizarea lui Andrei, care, din punctul ei de vedere, a fost nedreaptă, în condițiile în care alții ar fi trebuit scriși pe foaie. În plus, frumoasa femeie le-a reproșat tuturor acest lucru și a recunoscut apoi că s-a simțit trădată de cei de care s-a atașat în show.

Karina, decizie șoc în privința lui Andrei de la Survivor România! ” Nu concep să rămân aici fără iubitul meu”  

Mai mult decât atât, spre marea surprindere a tuturor, Karina a luat decizie șoc în privința lui Andrei de la Survivor România la întoarcerea în țară. ”Sunt dezamăgită de tot ce se întâmplă! Nu concep să rămân aici fără iubitul meu, aș pleca mâine, cu el de mână. Norocul meu că familia lui mă place, așa cum am văzut la proba de comunicare, așa că, în România, dacă lumea va fi împotriva noastră, am unde să stau. Mă mut la Andrei”, a spus, printre lacrimi, războinica.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si