Kaufland vine cu o metoda revolutionara de a face cumparaturi! Cu aceasta aplicatie nu mai trebuie sa stai la coada

Kalufland testeaza in magazinul de pe Barbu Vacarescu din Capitala o aplicatie prin care clientii isi pot scana produsele pe care le cumpara, iar atunci cand ajung la casa trebioe doar sa arate telefonul, fara sa mai fie nevoiti sa isi puna produsele pe banda. Plata se face tot la casier, cu cardul sau cash, insa la o casa speciala din magazin.

A.C., marți 16 august 2016 , 17:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kaufland vrea sa extinda acest mod de a face cumparaturi in mai multe magazine din tara, insa doar dupa ce va vedea care este reactia clientilor. In unele magazine din strainatate, tehnologia exista deja, ba chiar clientii pot plati singuri cu cardul.

Tehnologia permite efectuarea mai rapida a cumparaturilor si poate fi accesata prin intermediul aplicatiei mobile Kaufland, Scan&Pay, compatibila cu toate tipurile de smartphone0uri si care poate fi descarcata gratuit de pe platformele iOS sau Android, informeaza hotnews.ro.

Aplicatia poate fi insa utilizata doar folosind conexiunea de internet a magazinului. Daca reactia clientilor va fi pozitiva este posibil ca aplicatia sa fie disponibila la mai multe magazine din Bucuresti si din tara.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si