Autoritățile vorbesc de apariția valului trei COVID-19. Ce se întâmplă în România

Kelemen Hunor a menționat că valul trei al pandemiei vine peste noi. Vicepremierul a afirmat că în ciuda faptului că numărul cazurilor Sars-Cov2 crește zilnic, oamenii sunt destul de relaxați.

Author: Georgiana Balaban joi 11 martie 2021 , 07:10

kelemen hunor val 3 pandemie coronavirus
Kelemen Hunor - despre valul trei al pandemiei COVID-19.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vicepremierul Kelemen Hunor afirmă că românii sunt "destul de relaxaţi" în ceea ce priveşte cel de-al treilea val al pandemiei de COVID-19, care, "vrem sau nu vrem, vine spre noi". El susţine că, de multe ori, restricţiile propuse de epidemiologi pentru încetinirea răspândirii virusului sunt "mult mai drastice decât cele care sunt acceptate de decidenţi".

Citeste si: Kelemen Hunor: „Trebuie să facem un inventar al sporurilor. Nu vor fi eliminate”

Ce a transmis Kelemen Hunor

"Dacă v-aţi uitat ce se întâmplă în Bucureşti şi în oraşe mari aţi văzut că şi la ora 11 şi la ora 11 jumate e o mişcare uriaşă. Aici ar trebui să fim conştienţi că trebuie controale foarte serioase, pe de o parte. Pe de altă parte, vrem, nu vrem, şi la noi vine valul trei. Uitaţi-vă ce se întâmplă la vest de noi, în Slovacia, în Ungaria, în Cehia, ce se întâmplă în nord, în Finlanda, în aceste zile.

Se fac restricţii, se fac carantinări, în această perioadă, foarte dure. În România, în acest moment, noi suntem extrem de relaxaţi. Eu sunt pentru o abordare flexibilă, nu putem închide ţara, nu putem închide şcolile, dar trebuie să înţelegem că în acest moment există, vrem sau nu vrem, nu depinde de noi, un val al pandemiei care vine spre noi, a ajuns la noi. Vedeţi cazurile zilnice cum cresc şi în aceste condiţii noi încă suntem destul de relaxaţi faţă de alţii”, a declarat Kelemen Hunor, miercuri seară, la Digi 24.

Citeste si: Kelemen Hunor, anunț impotant despre proiectul de buget (VIDEO)

kelemen hunor val 3 pandemie coronavirus
Kelemen Hunor - despre valul trei al pandemiei COVID-19.[Sursa foto: google]


Kelemen a menţionat că politicienii decid, dar propunerile privind restricţiile au venit de la specialişti, de la epidemiologi care propun măsuri "de foarte multe ori mult mai drastice decât cele care sunt acceptate de decidenţi”.

Citeste si: Kelemen Hunor anunță că se va vaccina anti-COVID: „Am încredere în medicină şi în ştiinţă”

Vicepremierul a reiterat că nu se are în vedere un lockdown în perioada sărbătorilor de Paşti.

Citeste si: Noul GUVERN PONTA asteapta votul Parlamentului!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si