Kilograme de legume aruncate la gunoi! Pietarii din Piatra Neamt au ajuns la capatul puterilor!

Au piata moderna in care s-au investit 13, 5 milioane de lei, dar stau in frig pe langa ea. Lucrarile au fost finalizate de 8 luni, s-a facut chiar si receptia, insa au fost discutii aprinse cine o va administra. Comerciantii se plang ca marfa se strica pe taraba de la temperaturile scazute. Primarul a dat asigurari ca piata se va deschide la sfarsitul lunii, daca nu se vor pune piedici.

Author: V.P. duminică 12 noiembrie 2017 , 12:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Frig si kilograme intregi aruncate la gunoi. Asta indura zi de zi, comerciantii din Piatra Neamt. In iulie 2014, piata a ars din temelii. De-atunci, oamenii vand in strada. Crunt e ca noua piata, pentru care au fost cheltuite 13 milioane de lei, e tinuta, de mai bine de un an, cu lacatul pe ea.

De 3 ani, oamenii pierd din toate directiile: sanatate, din cauza frigului si bani din produsele stricate pentru ca sunt tinute in umezeala, afara. Si de parca nu le-ar fi fost de-ajuns, autoritatile au organizat o licitatie prin care ar trebui sa plateasca preturi uriase ca sa-si reia locul in noua piata, spun ei.

De la 17 lei, cat plateau inainte pe o taraba, s-ar fi ajuns la peste 20 de lei. Plus garantie, o luna.

PRIMARUL ORASULUI PIATRA-NEAMT- Nu putem ca toata lumea sa fie multumita. Daca va fi nevoie si daca legal se va puitea putem discuta inclusiv reducerea tarifelor in zonele in care este mai putina solicitare.

Edilul anunta ca la finele lunii, usile noii piete vor fi deschise. De cealalta parte, oamenii ameninta ca daca pretul de taraba, cerut de autoritati, nu va fi scazut, clientii vor plati mai mult pentru ce cumpara.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si