Kim Jong-Un, în stare vegetativă. TMZ.COM: Se află pe patul de moarte

Kim Jong-Un este ”în stare vegetativă”, în urma unei operaţii cardiovasculare eşuate, potrivit echipei medicale care se ocupă în prezent de dictatorul din Coreea de Nord, susţine presa japoneză.

Author: R.B. sâmbătă 25 aprilie 2020 , 21:30

Kim Jong-Un
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Kim Jong-Un. Site-ul TMZ.COM

scrie că liderul nord-coreea ar fi murit sau că se află în stare gravă ”pe patul de moarte”. De asemenea, presa din China și Japonia anunță că Kim Jong-un a murit. 

China a trimis în Coreea de Nord o echipă de experţi medicali pentru a oferi consiliere cu privire la Kim Jong Un, declară trei surse la curent pentru Reuters, care scrie că nu a putut să stabilească imediat ce înseamnă acest lucru cu privire la starea sănătăţii dictatorului nord-coreean, în contextul în care mai multe publicaţii sud-coreene şi americane au dezvăluit marţi că acesta s-ar afla într-o stare gravă în urma unei operaţii cardiovasculare.

Citeste si: Kim Jong Un, supus unei operaţii cardiovasculare. Sănătatea dictatorului, într-un ”grav pericol”

Kim Jong-Un. Aceste dezvăluiri au fost puse la îndoială în cercurile oficiale de la Beijing şi de la Seul.

Kim Jong-Un

Presa nord-coreeană a păstrat tăcerea în acest subiect

Preşedintele american Donald Trump a catalogat joi drept ”ştiri false” aceste informaţii cu privire la faptul că dictatorul nord-coreean s-ar afla într-o stare gravă.

El nu a spus dacă a contactat Phenianul.

Citeste si: Coreea de Nord susţine că Trump i-a adresat lui Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a sprijini ”efortul antiepidemic”- CNN

Kim Jong-Un

Kim Jong-Un. O delegaţie condusă de un oficial de rang înalt de la Departamentul de legătură al Partidului Comunist Chinez (PCC, unic) a plecat joi de la Beijing în Coreea de Nord, au declarat două dintre surse pentru Reuters.

Departamentul, care este principalul organ chinez însărcinat cu relaţiile cu Nordul, şi nici Ministerul chinez de externe nu au făcut niciun comentariu pentru Reuters.

Surse din Coreea de Sud au susținut, vineri, că liderul nord-coreean urmează să apară în public

Kim Jong-Un. Kim Jong Un este în viaţă şi urmează să apară în curând în public, a declarat o sursă din Coreea de Sud a declarat vineri pentru Reuters, citând informaţii clasificate.

Citeste si: Coreea de Nord ameninţă să întrerupă dialogul cu SUA în urma unor declaraţii ale lui Pompeo

Însă această sursă a refuzat să facă vreun comentariu despre starea sănătăţii lui Kim jing un şi nici cu privire la o eventuală implicare a Chinei.

Kim Jong Un suferă de probleme de sănătate, dar nimic nu permite să se conchidă că este grav bolnav sau incapabil să reapară în public în viitor, a declarat un apropiat al serviciilor americane de informaţii pentru Reuters.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si