Kinga părăsește platoul emisiunii ”Casa Iubirii”. Concurenta nu se simte bine

Kinga părăsește platoul în lacrimi. Relația cu Radu nu merge în direcția dorita, iar asta o frământă pe tânăra concurentă.

Author: Diana Bostan vineri 30 septembrie 2022 , 08:42

kinga

Kinga ”Casa Iubirii”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Kinga și Radu au avut o relație cu de toate în ”Casa Iubirii”. Cei doi au format un cuplu, s-au despărțit, iar acum Kinga nu știe ce vrea.

Kinga va părăsi platoul în lacrimi

Kinga se simte respinsă de Radu. Cei doi și-au dorit un date, însă Kinga nu vrea ceva romantic, ea a spus că a avut deja un date romantic cu Nicolas și nu a funcționat.

Citeste si: Xenia a părăsit emisiunea și este gata să iubească: "Mi-a scris de două ori, îi place să se joace cu femeile"

Pe de altă parte, Radu vrea s-o cunoască pe Kinga așa cum este ea, ba chiar să meargă acasă la el și rămâne dezamăgit de reacția Kingăi.

Sorin și Nicoleta vor merge împreună la părinți

Nicoleta și Sorin sunt un cuplu solid în ”Casa Iubirii” așa că au primit o veste pe măsură. Andreea Mantea i-a spus lui Sorin că o poate lua la el acasă pe Nicoleta pentru a o prezenta familiei.

Citeste si: Xenia a fost nominalizată de fostul iubit pentru a părăsi ”Casa Iubirii”. Ce spune concurenta despre fostul iubit

Cei doi nu-și pot stăpâni emoțiile, fiind un pas important în relația celor doi. Nicoleta abia așteaptă să o cunoască pe mama lui Sorin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si