Klaus Iohannis a venit fără soție sa la parada militară. Ce a postat Carmen Iohannis pe Facebook

Aproximativ 4.000 de militari cu 200 de mijloace tehnice participă, duminică, la Parada Militară Naţională organizată de Ziua Naţională a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti. La eveniment participă şi preşedintele Klaus Iohannis.

K.B., duminică 01 decembrie 2019 , 14:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parada Militară de Ziua Naţională s-a încheiat; preşedintele Klaus Iohannis a dat mâna cu mai mulţi spectatori şi le-a urat ”La mulţi ani”.

Internauții au observat că președintele a venit neînsoțit de Carmen Iohannis și au comentat despre activitatea pe carea a avut-o pe Facebook și au observat că aceasta și-a schimbat poza de profil cu două zile înainte de Ziua Națională a României.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care Prima Doamnă a României a luat decizia de a nu își însoți soțul la parada militară de 1 Decembrie din București.

Citeste si: Trafic feroviar oprit în judeţul Cluj, pentru înlocuirea unei şine fisurate

Citeste si: Un militar a căzut ca secerat în timpul paradei militare

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat din tribuna oficială imediat ce evenimentul a fost declarat închis, dar s-a oprit pentru a da mâna cu mai multe persoane şi a le ura ”La mulţi ani”.

Şeful statului a întrebat copiii pe lângă care a trecut dacă le-a plăcut defilarea.

Zeci de mii de persoane au urmărit defilarea care a avut loc pe Şos. Kiseleff, pe segmentul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei.

Citeste si: România, victorie cu Senegal, de Ziua Naţională, scor 29-24, în grupa C, la Campionatul Mondial din Japonia

Aproximativ 4.000 de militari, între care 500 din străinătate, cu 200 de mijloace tehnice, au defilat în faţa a zeci de mii de spectatori, foarte mulţi dintre ei fiind copii.

Publicul poate vizita, până la ora 14.00, expoziţiile de tehnică militară, amplasate în zona Pieţei Presei Libere şi în zona Monumentului Infanterie (B-dul Kiseleff).

Preşedintele Klaus Iohannis găzduieşte, de la ora 18.00, o recepţiecu prilejul Zilei NAţionale. Evenimentul va avea loc la PAlatul Cotroceni, în Sala UNirii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si