Klaus Iohannis, atac la guvernul PSD: "O eroare foarte gravă pentru România!"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că o ordonanţă privind amnistia şi graţierea ar reprezenta "o eroare foarte gravă pentru România".

G.S., marți 18 decembrie 2018 , 10:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Ar fi o eroare gravă, o astfel de ordonanţă de amnistie şi graţiere ar fi o eroare foarte gravă pentru România", a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, atac la guvernul PSD: "O eroare foarte gravă pentru România!"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu se teme să vorbească despre amnistie şi graţiere, deşi aceste cuvinte parcă ar fi o blasfemie în România. ”Nu mai ezitaţi. Nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ALDE are şi această obligaţie”, a spus Dragnea, în şedinţa de duminică a Consiliului Naţional al PSD.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, la Consiliul Naţional al PSD, că ”este bine să respectăm legea”, dar susţine că mii de persoane au fost condamnate pe nedrept, pe baza unui ”sistem nedrept condus de Băsescu Traian şi de camarila lui”. ”Eu, ca cetăţean al acestei ţări, vă rog şi vă încurajez la modul cel mai sincer să facem dreptate şi anume să vă folosiţi prevederea constituţională şi să daţi ceea ce este normal, anume aministia şi graţierea în România anului 100”, a spus Oprişan.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si