”Este o intalnire extrem, extrem de importanta si, pe buna dreptate, lumea are asteptari mari. Eu imi doresc foarte mult sa avem un prim contact foarte bun cu presedintele Trump. Vreau sa il conving ca impreuna sa facem parteneriatul mai solid, mai profund”, le-a declarat Klaus Iohannis jurnalistilor.

Din agenda discutiilor, presedintele a mentionat problemele de securitate pe flancul esti si probleme economice.

”Avem nevoie in continuare de investitori americani”, a spus Iohannis, precizand ca va discuta cu presedintele SUA si multe alte lucruri care sunt cu siguranta pe agendele lor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intrebat cum crede ca va decurge intalnirea cu Trump, presedintele Iohannis a raspuns: ”Cu siguranta, va decurge foarte bine si sunt convins ca vom reusi sa abordam punctele importante de pe agendele noastre”.

Presedintele Klaus Iohannis a plecat duminica, pentru sase zile, in Statele Unite ale Americii, intr-o vizita in care se va intalni, vineri, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump.

Klaus Iohannis este primul lider din Europa de Est care este primit de presedintele american Donald Trump.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si