Întâlnirea informală dintre președintele Klaus Iohannis și liberali, care a avut loc marți seară la Vila Lac din București, a durat aproximativ patru ore și a fost una ”mobilizatoare” și ”energizantă”, nu s-a discutat despre remaniere guvernamentală, ci despre necesitatea ”unei echipe sudate” în perspectiva alegerilor din această toamnă, au declarat surse participante la întrevedere, pentru g4media.ro.

Klaus Iohannis este mulţumit de activittea Guvernului

”Președintele ne-a făcut o prezentare a situației pandemice, a spus că este foarte mulțumit de activitatea guvernului și a premierului, de faptul că toți miniștrii au muncit de dimineața până seara, că rezultatele se văd în scăderea numărului de îmbolnăviri și de decese și că România a trecut prin această criză mult mai bine decât alte țări”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre liderii PNL participanți la întâlnirea cu șeful statului.

Un punct consistent al agendei discuțiilor au fost măsurile economice și sociale care vor fi luate în perioada următoare, așa-numitul ”pachet de revenire”.

Citeste si: Florin Cîţu: Pesiile vor creşte de la 1 septembrue

”Săptămâna viitoare va fi anunțat un plan masiv de investiții, de susținere a sectorului privat”, a explicat un alt lider care a participat la întâlnirea cu Iohannis.

Liberalii au discutat și probleme politice cu șeful statului.

”Președintele ne-a spus să nu ne uităm la toate sondajele care apar pe piață pentru că PNL stă la 38% – 40% în preferințele electorale. Ne-a spus să fim o echipă unită, sudată. Nu s-au discutat scandalurile interne, remanierea este exclusă pentru că toată lumea este mulțumită de activitatea miniștrilor în această perioadă dificilă”, a explicat pentru G4Media.ro

un alt lider PNL.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Președintele ne-a spus că remanierea se face, nu se povestește și că aceasta e apanajul premierului”, a mai explicat sursa citată.

Citeste si: Caz șocant într-un cămin studențesc: tânără găsită fără suflare

Ce a discutat Klaus Iohannis cu liberalii la întâlnirea de la Vila Lac
Ce a discutat Klaus Iohannis cu liberalii la întâlnirea de la Vila Lac

Alegerile din 2020

Cât despre alegeri, nu s-a schimbat nimic față de ceea ce s-a spu public până acum: localele la finalul lui septembrie sau începutul lui octombrie, iar parlamentarele la începutul lunii decembrie.

Un alt lider participant la ședință a explicat pentru G4Media.ro că vicepremierul Raluca Turcan a ridicat problema criticilor repetate lansate de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan la adresa unor miniștri și chiar a premierului Orban, dar că subiectul a fost tratat marginal.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”S-a insistat pe ideea ca echipa să fie mai strânsă, să nu mai existe lipsă de solidaritate”, a precizat sursa citată.

Citeste si: Anunțul mult așteptat a venit! Klaus Iohannis tocmai a promulgat legea. Ce se va întâmpla de la 1 iulie?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si