Klaus Iohannis descrie anul 2021 ca fiind un an dureros pentru România, cu multe pierderi umane din cauza pandemiei, cu multe încercări, cu suişuri şi coborâşuri, cu speranţă şi deznădejde. 

Citeste si: Valul 5 devine o realitate în România. Număr mare de infectări și decese în ultima zi din 2021

"Dragi români, lăsăm în urmă un an cu multe încercări, cu suişuri şi coborâşuri, cu speranţă şi deznădejde.

2021 a fost un an dureros pentru ţara noastră, prea mulţi români pierzând lupta cu virusul în valurile succesive ale pandemiei. În aceste momente, vă îndemn să ne îndreptăm gândurile şi către familiile îndurerate de dispariţia cuiva drag", spune președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj pentru români: Vă mulțumesc pentru sacrificiile făcute 

Șeful statului spune că își exprimă întreaga recunoştinţă faţă de medicii, asistenţii medicali, paramedicii, ambulanţierii, farmaciştii, voluntarii şi toţi cei care s-au aflat şi continuă să se afle în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

"Ei fac tot ce le stă în putinţă, ignorând riscurile şi trecând peste epuizare, să salveze vieţi şi să aline suferinţa celor bolnavi", a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video de peste două minute.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Dragi români,

Vă mulțumesc pentru sacrificiile făcute, pentru responsabilitatea și simțul civic deosebit de care ați dat dovadă și în acest an dificil. Tot ce am învățat despre noi înșine pe parcursul pandemiei ar trebui să ne inspire și să ne ajute să depășim mai ușor orice încercări viitoare. Noi, ca națiune, trebuie să ieșim mai puternici și mai uniți din această criză sanitară teribilă.

2022 ne bate la ușă: să îi deschidem, așadar, cu speranță, cu inima deschisă și cu încrederea că toate eforturile noastre vor însemna bucuria de a ne regăsi, cu adevărat, în normalitate.

La mulți ani, oriunde vă aflați! Vă doresc un An Nou fericit, cu sănătate și împliniri!", a mai spus Klaus Iohannis, potrivit Presidency.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si