”Deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre şi vreau să cer românilor maximă vigilenţă când este vorba de PSD. Maximă vigilenţă nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenţi şi să merge a vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greşeala din 2016 când, prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare, a fost adus la putere PSD-ul şi iată că am avut nevoie de aproape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii după ce PSD-ul a arătat că una a promis şi alta a vrut să facă de fapt.

PSD-ul a vrut să-şi subjuge întreg statul român”, a declarat Klaus Iohannis, luni, la sosirea la sediul PNL.

Citeste si: Gestul neașteptat al unei mirese: a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de soțul ei, altei femei

Citeste si: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a distrus mai multe obiecte de mobilier dintr-o bancă

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Întrebat dacă este mulţumit, preşeditele a spus că ”rezultatul este unul conform aşteptării” şi că este ”foarte mulţumit”.

Klaus Iohannis anunţă, de asemenea, că va continua campania şi că crede ca va mai atrage tineri de partea sa.

În ceea ce priveşte o dezbatere faţă în faţă cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis spune că-şi va concentra campania pe întâlnirile cu alegătorii.

Citeste si: VIDEO| Sora lui Lucifer, acuzații grave la adreasa victimei: Ar fi țesut un scenariul șocant din răzbunare

”Încearcă PSD-ul să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acuma- urmează, sigur, să discut şi cu colegii şi cu colegele în şedinţa de campanie- eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campnia pentru turul doi” a răsuns Klaus Iohannis”, a mai spus Iohannis.Şeful statului participă la o întâlnire cu liderii liberali, la sediul PNL din Bucureşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si