Fotografia a fost publicata pe Facebook de Nicolae Pop, din Cluj, insotita de mesajul: ”A m urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us” (n.r.- presedintele a fost cu noi).

In imagine, seful statului poarta haine sport si este inconjurat de zece tineri. Ei se afla pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu este pentru prima data cand presedintele Iohannis urca pe munte. In luna august, el a postat pe Facebook o fotografie in care se afla la Balea Lac, marturisind ca drumetiile montane raman o pasiune pentru el si ca Romania are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

”Drumetiile montane raman o pasiune pentru mine asa ca am urcat din nou pe munte. Va spun cu toata sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merita sa le descoperiti! ‪#‎BaleaLac‬”, scria atunci Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si