Kylian Mbappe, al cărui contract cu PSG expiră în acest an, ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid, pentru cinci sezoane, începând cu 1 iulie, potrivit Marca.

Citește și: "Galacticul" Florentino Perez, alături de jucătorii de la Real Madrid în deplasarea de la Leipzig. A răspuns unei întrebări delicate: de ce nu sunt "campioni mondiali" în echipă?

Conform sursei citate, Mbappe și Real Madrid au un acord încheiat și semnat în urmă cu două săptămâni.

În acest fel, în 133 de zile se va încheia oficial cele mai lungi negocieri "pe care le-a cunoscut lumea fotbalului în ultimele decenii", după cum scrie Marca.com.

Ultima postarea a lui Kylian Mbappe pe contul său de Instagram îl arată pe starul francez cu bagajul făcut, semn clar al intenției sale de a pleca din Paris:

View this post on Instagram

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Kylian Mbappe și Real Madrid, în discuții din 2017

Jucătorul Kylian Mbappe și clubul Real Madrid își îndeplinesc dorințele și își unesc, în cele din urmă, destinele, lăsând în urmă un drum care a cunoscut tot felul de vicisitudini încă din vara lui 2017.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În ultimele zile unul dintre cele mai puternice cluburi de pe scena fotbalistică a explorat posibilitatea de a prezenta o ofertă atacantului încă de la PSG, dar anturajul jucătorului le-a spus să nu se deranjeze pentru că Kylian și-a luat deja un angajament ferm față de clubul din Madrid.

Kylian Mbappe a anunțat clubul PSG că pleacă din 30 iunie

Când fotbalistul s-a întâlnit marțea trecută cu președintele PSG pentru a-l informa că pe 30 iunie va părăsi clubul, i-a cerut să nu-i prezinte nicio nouă ofertă de reînnoire.

Motivul a fost acela că a semnat deja contractul care îl va lega de Real Madrid pentru cinci sezoane, așa cum bănuise Parisul de mult.

Acea conversație s-a desfășurat într-o atmosferă de cordialitate, deoarece Nasser Al Khelaifi era conștient că opțiunile sale de a-l convinge din nou fuseseră mult reduse.

La acel moment, liderul din Qatar era deja mai interesat ca vedeta să își îndeplinească angajamentul convenit în vară de a renunța la o sumă foarte importantă, cea de-a treia tranșă a bonusului de fidelitate, care să-i permită reîntoarcerea în prima echipă.

Câți bani va câștiga Mbappe la Real Madrid?

Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani, va fi cel mai bine plătit jucător din lotul lui Real Madrid, "pe baza statutului său neoficial de cel mai bun jucător din lume", dar cu un salariu care nu va depăşi 20 de milioane de euro net pe sezon, plus bonusuri pentru obiective.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

În ultimele două sezoane atacantul francez a câştigat 32 de milioane de euro net pe an la PSG.

Prima de semnătură pentru Mbappe, peste 100 de milioane de euro

La acest salariu se adaugă însă prima de semnătură, pe care Kylian Mbappe o va primi pentru sosirea pe Santiago Bernabeu liber de contract, drept compensaţie pentru faptul că madrilenii nu vor fi nevoiţi să achite nicio sumă către PSG pentru transferul său.

Valoarea acestei prime de semnătură va fi sub 130 de milioane de euro, mai mică decât cea promisă de Real Madrid lui Mbappe în 2022, când francezul a decis în final să rămână pe Parc des Princes, conform Marca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si