L-a dat de gol mirosul pe directorul aeroportului international din Timisoara. Aburii s-au dovedit a fi de alcool in aparatul etilotest, dar el a dat vina pe... apa de gura.

L-au prins politistii cu aburii alcoolului pe Dan Idolu, consilier la primarie si directorul aeroportului international Timisoara. Pe cat e de clar etilotestul, pe atat e el de revoltat.

Editor: Viorela Precupas luni 22 august 2016 , 12:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Ascult muzica noastră și plâng” Cristina Ciobănașu nu poate uita ce a trăit cu Vlad Gherman- wowbiz.ro

"Am facut testul, undeva la 0,2. Mi-au spus ca e cotraventie si ca imi retin carnetul de conducere", spune el.

"Un incident pe jumatate amuzant, pe jumatate nefericit", a mai spus Dan Idolu.

"Le-am spus, categoric din moment ce nu am consumat alcohol si le-am spus ca acel.... Sa ma lase peste 5 minute sa revin cu testul pentur a se elibera acei vapori de la solutie".

Directorului ii mirosea gura, nu a micsunele ci a alcool. Dar pentru asta el are o explicatie.

"Circulam cu o viteza mica pe o strada din Timisoara si tocmai ce oprisem pentru a scuipa. Am o recomandare de la medicul stomatolog sa-mi clatesc gura cu apa de gura", a spus el.Concentrat probabil la activitate, n-a vazut ochiul vigilent al legii.

"Am scuipat acel produs fara sa magandesc ca e o masina a politiei in spatele meu. Care mi-a socilcitat sa fac testul etilotest sau cum ii spune. Nu au vrut si atunci am insistat sa fac proba de sange pentur a demonstra ca nu am consumat niciun gram de alcool.", spune el.

"Prblema este ca este in weekend si probele de sange pe care le-am luat acum pot fi analizate la IML doar luni. Pentru ca altfel s-ar incheia subiectul. Deci e process verbal de contraventie pe care il voi semna cu observatia ca am solicitat proba de sange."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si