L.C Kovesi, la ieșirea de la CSM: Am atâtea acțiuni disciplinare şi verificări cum nu are niciun alt procuror”

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat la ieșirea de la CSM că sunt atâtea acțiuni disciplinare și verificări pe numele ei cum nu are niciun alt procuror.

Author: E. V. miercuri 27 martie 2019 , 14:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Laura Codruța Kovesi a mai precizat că anumite persoane au tendința de a o judeca în spațiul public.

„Este o activitate în derulare, se administrează probe, nu o să îmi fac apărarea în spațiul public. Am atâtea acțiuni disciplinare şi verificări cum nu are niciun procuror.

Văd că există tendința de a fi judecată public, mai ales de către unii. O să vedem soluţiile care se vor da. Deocamdată, ambele cauze care au fost astăzi s-au amânat", a precizat Kovesi.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

„Cred că se negociază profesionalismul celui care trebuie să deţină această funcţie. Până în acest moment, din perspectiva Comisiei tehnice, eu am fost prima dintre candidații care s-au calificat în această procedură.

Aștept rezultatul acestor discuţii care se fac între Parlamentul European şi Consiliu. Nu ştiu ce elemente de negociere sunt avute în vedere. Din punctul meu de vedere, ca profesionist, eu mi-am făcut treaba, am ieşit prima. Aştept rezultatul acestor negocieri", a precizat Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi, s-a prezentat miercuri la CSM, fiindcă există pe rol două rapoarte întocmite pe numele ei de către Inspecția Judiciară în ce privește săvârșirea unor abateri disciplinare, informează agerpres.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si