La numai 13 ani, Sara strălucește ca o adevărată divă. Copila pare născută pentru a fi pe podium, iar peformanțele ei sunt de neegalat: la vârsta de 6 ani a câștigat primul titlu internațional. A prezentat pentru cei mai mari designeri din lume și aproape că nu există podium pe care să nu fi urcat.

Citește și: România, pe harta modei internaționale

La numai 13 ani, Sara a cucerit lumea

Sara Anastasia Buzdun: ”Cred că este a 70-a țară. Am pierdut numărul țărilor în care merg acum foarte mult timp. Plec foarte mult vara, pentru că nu am școală și am mai mult timp liber. Îmi place să călătoresc vara.”

În această perioadă, Sara se află în Italia, acolo unde se împarte între atribuțiile de model și cele de designer. Evenimentele de modă de aici îi ocupă micuței tot timpul, însă nu se plânge. Știe că performanța cere sacrificii.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Sara Anastasia Buzdun: ”Mergem la mai mulți desgineri, apoi facem make-up și hairstyle, apoi repetiții. Repetițiile durează mult și trebuie să stăm pe tocuri toată ziua, iar apoi, vine show-ul.”

Ambiția și conduita de viată atent supravegheată a fetei au transformat-o într-unul dintre cele mai cunsocute nume românești la nivel internațional. Iar drumul spre succes este abia la început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si