Au trecut 3 saptamani si acum cantarului urca...Kilogramele se aduna cu fiecare zi care trece si par sa ii fi acaparat viata lui Florin.

DR.  VERONICA DAGHIE: fiecare kilogram in plus este semn de boala. Daca la 15 ani avem 110 kg, as vrea sa privesc un pic peste 5 ani, la 20 de ani acul cantarului va duce linistit peste 200.

Suferinta lui Florin este mare. Isi doreste sa slabeasca numai cand priveste catre tatal sau care are peste 260 de kilograme, insa pofta este mai puternica decat dorinta lui.

Cu greu isi tine lacrimile in frau. Sufletul lui de adolescent este mult mai chinuit decat trupul. Problemele cu greutatea au inceput cand avea doar 5 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Imi doresc sa slabesc, sa fiu un copil normal", spune Florin.

Mama lui sta intr-un colt si isi sterge lacrimile. Se teme in fiecare zi pentru viata copilului ei. Cat a putut l-a tinut in frau, insa acum...

ALEXANDRA BUSUIOC:  de la vreo 5 anisori el a luat-o un pic, dar tot l-am tinut la regim. El a fost bolnav si l-am tinut la regimuri, la regimuri, internat pe la parhon,  cat a fost mnicut l-am tinut din frau, dar cand s-a facut mare si a iesit pe strada nu pot sa ma mai tin

dupa el.
 

DR. 

VERONICA DAGHIE: este foarte mare pacat pentur ca odata ajuns la pubertate, in perioada de pubertate un copil obez, este 99 la suta sigur viitorul adult obez.

Medicii sunt speriati de numarul mare de copiii obezi care le trec pragul. Spun ca totul incepe cu produsele de fast-food si de patiserie. Parintii si bunicii trebuie sa invete sa le refuze micutilor aceste placeri chiar daca pare imposibil.

-Iti plac covrigeii puiule? Da, chiar am luat...acum l-a terminat.

DR.  VERONICA DAGHIE: ma sperie...daca acum 5 ani vorbeam de o cazuistica de 30 de copii anual, acum am 30 de copii in fiecare luna.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si