La 4 zile de la moartea directoarei de gradinita, o companie de paza ofera GRATUIT servicii de protectie femeilor abuzate!

La 4 zile de la moartea directoarei de gradinita Nicoleta Botan, compania BGS lanseaza un serviciu GRATUIT pentru femeile abuzate, victime ale violentei domestice. Nicoleta Botan si-a gasit sfarsitul vinerea trecuta, dupa ce a fost injunghiata la locul de munca de fostulei sot. Femeia obtinuse un ordin de protectie impotriva acestuia, iar el avea interdictie de a se apropia de fosta sotie si cei doi copii ai lor.

Webeditor: S.A. Author: Simona Alexa miercuri 31 ianuarie 2018 , 20:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

La 4 zile de la moartea directoarei Nicoleta Botan, femeia decedata dupa ce a fost injunghiata de fostul sot, o companie romaneasca de paza si protectie vine in sprijinul femeilor abuzate si le asigura protectie fata de agresorii lor. (Ce se va alege de copiii directoarei de gradinita) .

Nicoleta Botan era mama a doi copii. Ea divortase de curand de fostul sot si incerca sa il tina pe acesta la distanta de ea si de copii, semn ca el era violent. Vinerea trecuta, barbatul a mers la gradinita unde lucra sotia sa si a injunghiat-o, fapta pe care ulterior a recunoscut-o, cauzandu-i moartea.

 

BGS- Divizia de Securitate laseaza campania respectului “Viata fara violenta”, o campanie a carei actiune principala este accea de a asigura protectie, monitorizare si servicii de interventii rapide pentru femeile abuzate, victime ale violentei domestice.

Citeste si: Caz socant in Buzau! O fetita de 12 ani, batuta mar de un coleg de clasa in microbuzul scolar. "Nasul il avea facut praf, o durea stomacul, abia mai mergea, avea vanatai pe picioare"

Serviciul este gratuit! Victimele violentei domestice care au nevoie de ajutor si vor sa apeleze la sprijinul si protectia companie trebuie sa intruneasca cateva conditii si sa intocmeasca un dosar.

 

Ce acte sunt necesare pentru intocmirea dosarului 

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Pentru a beneficia de monitorizare si interventie gratuita victima trebuie sa faca dovada abuzului prin urmatoarele documente:

 

-         copie carte de identitate CI;

-         certificat medico-legal – in cazul in care victima nu poate suporta costurile pentru eliberarea certificatului i se deconteazs de AVON – telefon la *2866 (linie gratuits) sau mail la [email protected];

-         dovada inregistrarii plangerii la Politie din care sa rezulte obiectul plangerii si identitatea partilor;

-         adeverinta de la Asociatia de Proprietari din care sa reiasa ca persoana impotriva careia a fost formulata plangerea penala nu locuieste la adresa care corespunde obiectivului monitorizat BGS (adeverinta se va reinnoi o data la 3 ani);

-         copie dupa titlul de proprietate sau contractul de inchiriere/ comodat din care sa reiasa ca persoana a carei viata, integritate fizica sau psihica, ori libertate este pusa in pericol printr-un act de violenta si agresorul nu detin in proprietate/ folosinta comuna imobilul care corespunde obiectivului monitorizat BGS;

-         dovada (Ordinul de protectie conform art.23 din Legea nr. 217/2003 republicata) din care sa reiasa ca accesul agresorului in locuinta este restrictionat sau limitat;-

-         in situatia in care potentialul client nu locuieste la bloc, declaratie pe propria raspundere ca la adresa care corespunde obiectivului monitorizat BGS nu locuieste persoana impotriva careia a fost formulata plangerea, iar declaratia se va reinnoi o data la 3 luni.

-         serviciile de monitorizare si interventie sunt disponibile gratuit pe o perioada de 12 luni. Echipamentul de monitorizare este proprietatea BGS si este dat in custodie clientului.

Citeste si: A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului- kfetele.ro

Citeste si: Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a săvârșit. Detaliul neașteptat de pe fața sa a ridicat multe semne de întrebare- radioimpuls.ro

 

 

BGS va asigura gratuit aceste serviciile in 7 mari orase ale Romaniei: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Timisoara, Galati, Braila si Bistrita.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si