La 82 de ani această bunică face sex de cel puțin 3 ori pe săptămână

O femeie în vârstă de 82 de ani ține primele pagini ale ziarelor internaționale, asta după ce a mărturisit că la cei 82 de ani ai săi face amor de trei ori pe săptămână.

Author: E. V. joi 28 martie 2019 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Hattie Retroage are 82 de ani, este din New York și are doi copii și trei nepoți. Deși a rămas singură de la 35 de ani de când a decis să divorțeze, femeia nu se poate plânge de lipsă de atenție din partea sexului puternic.

Hattie își dă întâlniri cu bărbați folosind o aplicație și spune că are o viață sexuală activă. Recunoaște, de asemenea, că se uită frecvent la filme porno, pentru a-și dezvolta sexualitatea.

La 82 de ani această bunică face sex de cel puțin 3 ori pe săptămână

În cadrul unui interviu Femail, Hattie a mărturisit că nu iese cu bărbați sub 50 de ani, dar totuși, niciodată n-a fost refuzată de bărbați tineri. ” N-am întâlnit un bărbat căruia să nu-i placă să facă amor cu mine. Le spun în avans că mă întâlnesc cu ei să văd dacă apare acea ”chimie”.

Mergem să bem ceva și dacă există acea ”chimie, mergem la mine acasă. În caz contrar, fiecare pleacă pe drumul lui.”, povestește femeia.

Femeia în vârstă de 82 de ani, a început să lucreze ca dansatoare, iar acum este scriitoare și consilier de viață.


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si