La nici doi ani de la achizitia lui, Facebook inchide cel mai mare startup pornit in Romania

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, va fi inchis de Facebook, la doi ani de la achizitionarea sa pentru 500 miliarde de dolari. Facebook a cumparat Live Rail in vara anului 2014 pentru a face ”reclamele video mai bune pentru toată lumea”.

A.C., vineri 27 mai 2016 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In luna aprilie, seful Facebook pe partea de reclame a precizat ca integrarea tehnologiei LiveTail dureaza mai mult decat se preconiza din cazua fraudei din acest sector, dar si a problemelor de compatibilitate. In cele din urma, Facebook a decis inchiderea LiveRail, informeaza zf.ro.

”Închidem LiveRail pentru a ne concentra pe metode mai bune pentru a ajuta publisherii să îşi vândă reclamele direct către advertiser, precum şi pentru expansiunea ofertei noastre de reclame video prin Reţeaua de Audienţă. Acestea este cee ace mai mulţi parteneri ne-au spus că vor să facem, iar noi credem că mişcarea va face reclamele video mai relevante pentru persoanele care le urmăresc”, a anunţat Facebook.

In Romania, tehnologia LiveRail a fost iniţial testată pe platforma video locala Trilulilu, fondată de romanii Andrei Dunca şi Sergiu Biriş.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si