La numai 20 de ani, Sergiu a urcat la îngeri! A murit pe loc într-un cumplit accident petrecut aseară! "Ne pregăteam de Crăciun, acum plângem la căpătâiul lui"

O tragedie devastatoare s-a produs aseară, în județul Satu Mare, între localitățile Andy Endre și Căuș. Un băiat de numai 20 de ani și-a pierdut viața.

C.I.P., joi 20 decembrie 2018 , 14:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sergiu se afla la volanului unui BMW, dar a pierdut controlul autoturismului și s-a oprit cu mașina direct într-un șanț. El a murit pe loc, în timp ce alți doi tineri care se aflau cu el în mașină au fost duși de urgență la spital.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale de prim-ajutor, care nu au mai putut face nimic pentru tânărul șofer.

Tânărul se întorcea de la bunicii lui în momentul în care s-a produs tragedia.

Sergiu îşi ajutase bunicii cu treburile gospădăreşti, aşa cum făcea de obicei.

Prietenii spun despre Sergiu că era un tânăr extrem de respectuos şi de muncitor. Era student la Facultatea de Protecţia şi Ingineria Mediului din Oradea şi abia împlinise 20 de ani.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si