La Spitalul de Urgenta Vaslui se fumeaza chiar in fata Unitatii de Primiri Urgente!

Chiar daca este o incalcare a legii, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui se fumeaza si se bea mai ceva ca la terase.

Editor: Catalina Lohan marți 17 mai 2016 , 14:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit legislatiei, (Legea 15/2016) fumatul a fost interzis in toate spatiile publice inchise, in interiorul institutiilor de stat si al firmelor private, precum si in locurile de joaca pentru copii, inclusiv in cele aflate in aer liber. Astfel, din data de 17 martie 2016, romanii, dar si cetatenii straini aflati pe teritoriul tarii noastre ar fi trebuit sa respecte noile prevederi legale.

Surprinzator, conform statisticilor, majoritatea proprietarilor de baruri, cluburi si restaurante au respectat cu sfiintenie legea antifumat de teama amenzilor usturatoare, in timp ce tocmai managerii unor institutii publice au inchis ochii la neregulile grave din curtea proprie.

 

De exemplu, conform dezvaluirilor facute de publicatia estnews.ro, in interiorul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, pacientii fumeaza si consuma bauturi alcoolice. Asta in conditiile in care fumatul in unitatile sanitare a fost interzis inca din anul 2002, prin Legea 349, iar consumul de alcool in spatiile publice e interzis. Chiar la intrarea in Unitate de Primiri Urgente, jurnalistii au descoperit zeci de mucuri de tigara si PET-uri de bere.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si