În vârstă de 81 de ani, doamna cântecului popular românesc a venit  duminică în platoul “Teo Show” pentru a ne împărtăși experiența inedită pe care a trăit-o în vacanța petrecută în Indonezia. Întoarsă recent dintr-un adevărat paradis, unde a petrecut șapte zile de poveste, Sofia Vicoveanca spune că a fost extrem de impresionată de cele văzute.

“Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii… Mi-am îmbogățit sufletul!”  a spus emoționată Sofia Vicoveanca.

Această destinație de poveste a impresionat-o puternic pe îndrăgită artista, iar experiențele trăite le-a împărtășit lui Teo și celor din fața micilor ecrane.

Sofia Vicoveanca, declarații impresionante despre Bali

 “Când am ieșit, am zis ”Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!”… erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la s â n. (…) Era o înțelegere deplină (în trafic – n.r.), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”,  a spus, vizibil impresionată, Sofia Vicoveanca, la “Teo Show”.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Citește și: Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la

Artista i-a spus lui Teo și ce  ar fi ”luat” cu ea dacă ar fi fost posibil.

“Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!” 

Emisiunea “Teo Show” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D! Kanal D aduce astfel primul primul serial dublat în română pentru milioanele de telespectatori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si