S-au montat garduri ca la proteste in fata centrului unde primaria capitalei da tichete cadou pentru biciclete. Pe doua strazi pe intindea coada. Iar unde n-a fost loc pe trotuar, oamenii s-au pus in drum. S-au produs si accidente.

Chiar in acest loc a fost lovita batrana in aceasta dimineata. Complete formularul de inscriere, pentru a primi tichetul pentru o bicicleta.

Cu sutele s-au asezat oamenii si astazi la coada si stau cu orele ca sa obtina cuponul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Capitala nu are nici pe departe cate piste  ar trebui. De asta se plang  mai toti biciclistii. Cele care exista sunt pline de obstacole. De exemplu, chiar in centrul Bucurestiului, pe mijlocul unei piste rasare falnic un arbore.

Pana sa intre insa in posesia bicicletelor oamenii trebuie sa se lamureasca ce fac cu tichetele pentru ca pe  site-ul Primariei Capitalei nu este afisat niciun magazin partener.

Bine ar fi sa se fluidizeze traficul, spun reprezentantii magazinelor de profil. Pentru asta insa trebuie insa si biciclete sigure.

SILVIU CIOBANU, REPREZENTANTUL UNUI MAGAZIN DE BICICLETE: Aducem bicicleta, sport intre oameni si debarasam un pic orasul de  atatea masini,  de cozi. Exista si varianta de a cumpara biciclete ieftine, dar nu este recomandat. Aceasta costa 850 de lei. Daca se achizitioneaza cu acest voucher, clientul va mai plati doare 350 de lei diferenta.



Ca sa nu mai existe incidente si cozile sa dispara primaria capitalei a anuntat ca inscrierile pot fi trimise si on-line, pe site-ul municipalitatii, pana pe data de 10 august.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si