Aproape ca s-a tarat aceasta femeie pana la mormantul parintelui Iustinian. S-a rugat si parca a prins putere sa coboare pe trepte fara carucior, ci doar cu ajutor. In suflet poarta ca pe cea mai de pret avere ultimele cuvinte ale duhovnicului.

Marturii ale harului sau sunt multe. Asemenea unui sfant, dar din carne si oase, duhovnicul Iustinian Chira elibera de poveri suflete ingreunate.

Recunoscatori pentru vorba buna si inteleapta sunt multi, cata frunza si iarba au fost la inmormantare si au venit si azi, la parastasul bunului parinte.

"Am auzit ca a facut minuni. O femeie careia i-a dat Dumenzeu copii dupa ce a venit la preasfintitul. Ne rugam ane implineacsa Dumnezeu toate dorintele si cererile”.

In al sau har al ascultarii, al blandetii si al intelepciunii, multi au vazut atingere divina. Oamenii cred cu tarie ca parintele Iustinian ii va ajuta dupa moarte din ceruri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si