Lapovita si ninsoare in nord-vestul si centrul tarii si in zonele montane, pana miercuri dupa-amiaza
Actual

Lapovita si ninsoare in nord-vestul si centrul tarii si in zonele montane, pana miercuri dupa-amiaza

V.P.
21 nov 2017

Lapovita si ninsori se inregistreaza in nord-vestul si centrul tarii, dar si la munte, unde zapada va fi insotita de intensificari ale vantului, din noaptea de luni spre marti, pana miercuri la ora 18.00.

Din noaptea de luni spre marti, de la ora 3.00, pana miercuri la ora 18.00, sunt semnalate lapovita si ninsori in nord-vesttul si centrul tarii, dar si la munte, unde zapada este insotita de intensificari ale vantului.

In acest interval, la munte va ninge si local se va depune un strat mai consistent de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 de kilometri la ora, viscolind ninsoarea si spulberand zapada, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, in nord-vestul si centrul tarii vor predomina ninsorile, in general slabe cantitativ, cu precadere in cursul zilei de marti si in noaptea de marti spre miercuri.

La munte, in special la altitudini de peste 1.700 de metri, vantul va avea intensificari in dupa-amiaza zilei de luni si in prima parte a noptii de luni spre marti, cu rafale de peste 90-100 kilometri la ora.

Citeste si: Accident intr-o cariera de calcar din Republica Moldova. Trei muncitori si-au pierdut viata

Citeste si: O femeie a murit in chinuri dupa ce ambulanta, care trebuia sa ii salveze viata, a fost atacata de rude

Citeste si: Cine este noul director de la Tarom


 

viewscnt
TAGURI: vant, rafale, ninsoare

Urmareste-ne pe Facebook