Laura Bretan, sabotată de convingerile ei! A pierdut Eurovision pentru că e împotriva gay-lor?

Finala națională Eurovision România a fost câștigată aseară de Ester Peony, fapt care a șocat o bună parte a publicului, majoritatea văzând-o favorită pe Laura Bretan care, de altfel, a și câștigat votul popular.

Author: Calin Perian marți 19 februarie 2019 , 12:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc!”! Se pare că aceste câteva cuvinte, rostite de adolescenta cântăreață Laura Bretan, în contextul ”Referendumului pentru Familie” au costat-o finala Eurovision România.

Citeste si: O tânără de 18 ani a căzut la pământ, a intrat în comă, iar după patru zile s-a trezit cu un bebeluș! "Habar nu am cum e posibil asta. Nici nu știam că sunt însărcinată!"- Medicii spune ce s-a întâmplat cu adevărat!

Favorita absolută a publicului a fost de la început Laura Bretan, cu piesa „Dear father”, însă nu a reușit să câștige competiția, iar de vină, susțin unii, ar fi cei doi jurați homosexuali, William Lee Adams și Deban, doi bloggeri britanici, coptați de TVR în juriul internațional al finalei Eurovision România.

”Laura Bretan, concurent în selecția națională română pentru Eurovision Song Contest, cu piesa „Dear father”, a susținut referendumul care a dorit să schimbe Constituția și să specifice în mod clar că căsătoria este doar între un bărbat și o femeie. Ea a susținut referendumul și a militat împotriva căsătoriei homosexuale, spunând că modul normal în care Dumnezeu a dorit o familie să fie între un bărbat și o femeie”, a comentat Eric Krüger pe siteteul ru-clip.net. Doar că, pare-se, acest lucru a costat-o mai scump decât își poate imagina careva, iar doi dintre jurați, gay declarați, i-au dat cele mai mici note din concurs, iar rezultatul a fost previzibil, tânăra artista pierzând, la limită, finala Eurovision România.

Citeste si: Petru Bățălan a fost eliberat condiționat de închisoare, dar ce i-a făcut unei femei însărcinate e CUMPLIT! E din nou în spatele gratiilor pentru fapta sa!

  

”Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție în fața cântecelor din selecția românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este ”NEDREPT” să permiți unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este și despre răspândirea unui mesaj și promovarea și susținerea unor valori precum toleranța, deschiderea și incluziunea pentru toți, de la toate rasele, genurile și orientările sexuale”, a scris mai Eric Krüger pe site-ul citat.

Cine este Laura Bretan?

Născută într-o suburbie din Chicago din părinți români, tânăra care a uimit Statele Unite la concursul la „America’s Got Talent”, unde a ajuns până în finală, vrea să facă mai mult pentru țara unde s-au născut părinții ei – tatăl e din Maramureș, iar mama, din Hunedoara. În vârstă de numai 17 ani, câştigătoarea sezonului şase „Românii au talent“, difuzat de Pro TV, a reuşit să cucerească cu vocea sa specială atât publicul din România. cât şi pe cel din SUA, acolo unde adolescenta locuieşte alături de părinţii ei și, de câteva luni, a obținut și cetățenia română. Laura bretan declara, cu câteva luni în urmă, înainte de a obține cetățenia română, că își dorește să aducă trofeul Euirovision în România.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si